Someone like you

Ni vet den där härliga upplevelsen när man sitter ute i solen och pluggar med massa papper liggandes runt omkring en, och så helt plötsligt så kommer en storm som gör att alla papper flyger upp mot en och gör papercuts? Like it a lot.


Conor Maynard

0:44

Home sweet home

Lyckad resa till Berlin, dock skönt att vara hemma igen. Var riktiga turister som gick runt och tog bilder på allt och alla. Ljumma nätter, kändes som sommar. Chill. Orkar inte skriva mer, måste snacka med min saknade familj nu.

Ich fahre jetzt nach Berlin

Vet att jag är väldigt bra på att uppdatera men jag orkar nog inte ha en blogg där jag uppdaterar minst en gång varje dag. Helgen lite kort - musikal i fredags med underbara Ida och chill i Bromma i lördags. Igår packade jag mest och pluggade, träffade även fisen Alexandra en stund. Kollade också på hockeyn... Fiasko. Dock är Viktor Fasth helt amazing. Nu kommer det jag skulle komma till i det här inlägget - idag åker jag till Berlin! Woop woop. Det ska bli ruskigt skoj, åker med min tyskagrupp. Förhoppningsvis blir det röj på kvällarna, ser fram emot det! Kommer hem på fredag. Och ni som läser det här, snälla messa eller ring inte mig under tiden jag är där för det blir så dyyyyrt. Kommer ha mobilen på så att jag kan ringa vid nödfall. Tar med min kamera så jag kommer förhoppningsvis hem med massa bilder som jag kanske kan lägga upp här. Nu måste jag packa klart och göra mig i ordning. Tchüss!


Det bara rullar på

Woooopaa! Har inte så mycket mer att säga än att dagarna flyter på i ett underbart väder och att jag hoppas det fortsätter så. Eller juste, kan ju säga att jag praoar på indiska vid odenplan den här veckan. Det är himlans kul att praoa med en annan praktikant som är halvbangladesh och halvkongan (?). Dessutom är han supergay. Gör mina dagar! Lägger in en ganska random bild från helgen som beskriver dessa soliga dagar finfint. Puss på er


The luckiest

Känner att det är mycket tjat om Andreas Wijk men hans covers är ju helt underbara. Lyssnar på all the time. Den här låten är så fin, lyricsen är så himla söt!

What I did to you was hurtful

Din blick sa allt, vi kommer nog aldrig kunna vara vänner igen. Det gör ont för mig också, att se dig sårad. Att veta att jag sårade dig. Men vad ska jag göra åt saken nu? Önskar att din blick bara var en tillfällighet och att allt kommer lösa sig. Jag vill vara din vän. Och jag vet inte hur många gånger jag ska behöva säga förlåt. I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize, what I did to you was hurtful and what I'm going through is hurtful.


Typ


Den perfekta pluggsöndagen

Jag är väldigt nöjd över att ha skrivit en låt till musiken som är bättre men framförallt mer seriös än den förra. Ska bara kolla med tjejerna om vad de tycker om den. Annars har jag pluggat lite tyska idag och ska börja plugga kosmologi nu. Lyssnar på Andreas Wijks covers på youtube, hans röst är helt amazing.


Valborgsoutfit


Haha, bara för att jag har ett väääldigt långt hårstrå på den högra bilden

Where is the love

Blev valborg lyckad i år? Beror ju på vad man jämför med. Om man järmför med förra året så blev den här valborgen väldigt lyckad. Började med trevlig middag i norra ängby med lite boys och girls. Där bjöds det på tacos, pianospel och hockey. Dricka med måtta lyckades man också göra. Vi mötte upp några chompisar och drog till en äng där brasan i princip var slocknad. Därför drog vi till rålis en snabbis även fast vi visste att det inte skulle vara lyckat där med tanke på alla poliser osv osv. Sen blev det utemys på en baksida i Nockeby. Dock inte så lång tid eftersom hemmatiden var ett. Taxin kom halv och taxichauffören var ju helt jävla dum i huvudet. För det första var det svårt att höra vad han sa och för det andra så försökte han lura oss på pengar. I och för sig var väl vi lite dumma som sa ja till fast pris eftersom resan hem egentligen skulle blivit billigare. Efter lite tjafs med chauffören blev vi avsläppta vid Ullvidevägen, där vi fick gå hem ifrån. Lägger endast upp en bild från valborg (+ en outfitbild), och enda anledningen till att jag ens lägger upp den är för att visa hur frésch Ida var med min lilla digitalkamera, haha.


RSS 2.0