Jag gjorde det rätta, det vet du

Hemma efter mysig kväll med Johanna. Dagen spenderades tidigare med Ida och Lisa i vällingby, mycket snack behövdes och stöd från fina brudarna. Vi planerade också lite inför sommaren, längtar sönder tills i sommar! Det här kommer lätt bli den bästa sommaren alltså, och en sommar som helt och håller kommer spenderas i sverige. Soft. Imorgon fyller min underbara mamma år, ska köpa något till henne efter skolan och sjukgymnasten. Kbry. Nu ska jag sova, måste vara fräsch inför skolstarten! Wihuuuu

Åh vad jag vill tycka om dig


Wonderful world

Hej kompisar, nu är jag tillbaka. Verkar ha tappat några kompisar när man kollar på statistiken men men, hehe. Sista dagen på lovet, lite halvdepp. Men jag måste säga att det här lovet har varit underbart och mycket tack vare det fina vädret. Jag har träffat mina finaste vänner, varit med fina släkten och bara njutit. Åh vad perfekt. Nej men så det är lite depp att det är dags för skola igen imorgon. Men det är bara 33 skoldagar kvar tills sommarlovet, enligt min kusse. Dags att röra på fläsket som kommit nu under lovet. Skriver senare.

My heart i refusing me

Orkar inte blogga för tillfället, prioriterar annat. Slänger in en grym låt bara för att.


These words are my own

En sak jag stör mig på är folk som kopierar andra. Visst kan man inspireras av andra men det är ju för töntigt att verkligen kopiera. Så kul när man ser på tex facebook när någon har kopierat en annans profilbild och tagit en egen med självutlösare och grejer. Kul kanske var fel ord, det är ju coolt. Sorry for that. Eller när någon verkligen kopierar en annans outfit, kommer mer i princip precis likadana kläder dagen efter. Visst visst, det är mode med vissa grejer men att se precis likadan ut som alla andra är inte helt inne enligt mig. Kanske töntigt att det verkar som att jag bryr mig så mycket men jag tror att det är typiskt tjejer - att bry sig för mycket. Nuff said.

Livsglädje

Home. Har precis fixat lite i uterummet med pappa, satte upp en ljuskrona i taket. Blev mycket fint, lite mer personligt. Efter skolan drog jag till Fanny och Oscar som planerat och vi hade en photoshoot. Det var kul men lite stelt när jag och Oscar skulle låtsas vara kära. Vi låg på gräset och såg djupt in i varandras ögon... sååå romantiskt. Skratten blev ganska naturliga eftersom vi sa att det var stelt hela tiden. Well well, kult var det i alla fall. Nationella imorse gick hyfsat bra tror jag, kändes rätt bra. Dock blir alla uppsatser, som skrivs under prov krystade. Imorgon är det chill i skolan, idrott, musik, hk, slöjd och ea. Nu ska jag skicka in lite läxor osv. Skriver snart igen!

Gingern levererar


Shameless

Tjudelidoo! I söndags kom Ida, Johanna och Fanny över till mig på kvällen och åt middag i mitt uterum. Hur mysigt som helst och stört längesen jag träffade alla tre samtidigt. Brasan var tänd och likaså alla ljus. Mysfaktorrr. Sedan när Fanny och Johanna drog sjöng Ida Suspicious minds för mig, med sin vackra stämma. Hon kommer bli något stort, fo sho. Skolan igår var lugn och efter skolan for jag till smedslätten hem till Oscar och var där med honom och Fanny. Gulligaste paret, helt klart. Imorgon ska jag träffa dem igen, wihuu! Idag hade jag sovmorgon och jag cyklade till skolan. Jag cyklade även till åkeshov efter skolan och tränade - och sen självklart hem därifrån. Ganska duktigt. Kul att träna när man har en läcker kille på tröjan!


You're gonna like my style

Andreas Wijk. Jag är egentligen inget stort fan av honom men låten har rätt skönt beat. Texten behöver jag väl inte säga så mycket om...

 

I want your arms 'round me

Kasper drog upp mig ur sängen i morse, efter att ha sovit jättegott bredvid mig i sängen. Mysigt! Nu kom mormor och morfar precis och hämtade honom. Sad. Igår var jag hemma hela kvällen... Boooooring. Jag ångrar att jag inte orkade dra ut i fredags för att sitta hemma på kvällar i rad är fan inte kul. Tur att jag ska ut och träffa fina människor ikväll! Vad ska jag annars göra idag då? Lite plugg måste göras annars ska jag försöka vara ute så mycket som möjligt i det fina vädret. Får se vart vädret tar mig!


If these walls could speak I know what they'd say

God dag fina läsare! Efter lunch åkte jag med mamma och pappa till bromma för att kolla på tapeter och braskaminer. Kom nyss hem efter att ha beställt en braskamin och en tapet. Kult! Det ska göras om lite i vardagstummet förstår ni. Snart kommer mormor, morfar och Kasper och fikar här, i uterummet såklart. Kasper ska sova här, så i natt kommer jag ligga och mysa med honom i sängen. Hihi.



Reckless love


Finaste

Finaste tjejen Ida. Alltid mycket att prata om. Fikade på Coffee Corner, ute! Mysfaktor på hög nivå. Efter ett tag kom Adam och hans kompis Simon och joinade, det var mycket trevligt. Har inte så mycket mer att säga egentligen...


Who do you think you are

Nationella idag, gick väl rätt bra tror jag. Nu ska jag röra mig mot hässelbygårdsskolan där jag ska träffa Ida, sedan drar vi och fikar någonstans. Lite halvtråkigt väder men samtidigt är jag glad över att all snö är borta och att det inte är snö som faller från himlen längre. Regn är inte såå farligt. Måste kila!

Shake that ass for me

Tjatja bloggen! Dagens stora händelse idag var dansuppvisningarna i skolan. Min grupps dansuppvisning gick väl hyfsat bra förutom att jag och Rickard krockade på ett ställe och att Alexandra failade lite, haha. Jag skrattade så jag grät till vissa gruppers uppvisningar, det var stört kul med "opassande rörelser" och så vidare. Spelade in alla på iphonisen så jag kan kolla tillbaka. Otroligt kul. Efter skolan kämpade jag mig till sjukisen och tränade. Träffade söta Mike där. Var nyss och hämtade Lillebrors bästa hos en tjej i min tyskagrupp. Ska sälja tio förpackningar inför resan. Det är faktiskt inte så långt kvar nu, bara drygt en månad! Woho, tagga 

Just wanna make the world dance

Gårdagen var trevlig! Brorsans studentmiddag. Lite halvstelt i början men under middagen kom snacket igång, samtidigt som flaskorna blev tomma. I en lokal i Münchenbryggeriet var det btw, en mycket fin lokal. Det var hur som helst en väldigt trevlig kväll och jag kände mig faktiskt fin. Somnade vid halv tolv och vaknade igen kvart i fyra när bror min bankade på mitt fönster. Jag vaknade med ett ryck och blev skiträdd, sen kom jag på att det bara var han. Gick upp och öppnade och han var redigt dragen må jag säga. Well well. Nu ska jag plugga svenska och tyska. Skriver något latero chompizarr.


Find me

Har precis läst ut svenskaboken, nu ska jag bara skriva lite om den också. Jag tycker att boken var väldigt bra, kul och intressant att läsa om bögar! Så gulligt, att killar kan uttrycka sin kärlek på ett så vackert sätt. En riktig tjejbok, tror inte att killar skulle förstå alla känslor som beskrivs lika bra som tjejer gör. Nu ska jag inte skriva en bokrecension här... Hehe. Imorgon går jag upp übertidigt för att duscha och sedan dra iväg till skolan vid tjugo över sju. Ska ha idrottsredovisning på morgonen, dans. Måste öva innan vi börjar, därav den tidiga tiden. Nu måste det pluggas!


Me and my guitar

Tjena b-loggen! Har precis varit i skolan och gjort muntliga nationella i engelska. Det gick rätt bra faktiskt även fast jag var med de tre bästa eleverna i klassen, hehe. När jag kom hem hämtade jag ner en liten gitarr från vinden, som jag fick när jag var liten. Jag har aldrig kunnat spela gitarr men har alltid velat kunna. I musiken ska vi skriva en egen låt så jag tänkte att jag kan öva lite. Har försökt stämma gitarren någolunda bra också. Snart ska jag sticka iväg till vällingby, tänkte jag, för att shoppa lite. Hihihihi. Har tråkigt här hemma och börjar efter lunch.


Fuckin perfect

Då var det dags för update mates. Gårdagen spenderades först i Kista med brudarna, som jag skrev - supermysigt var det. Mycket folk men vi lyckades ändå hitta lite smått och gott. Efter Kista lagade jag en lasagne, som åts när Ida, Lisa, Fanny och Cornelia kom hem till mig vid sju. Det var längesen "ligan" var samlad så det var trevligt och vi hade mycket att prata om. Det var med dessa tjejer jag spenderade underbara dagar på landet med i somras och jag tycker om de alla så himlans mycket. Efter middagen drog vi (inte Cornelia) vidare till Smedslätten för hemmafest. Det var trevligt folk och det bjöds på deeptalks, skratt, dans, sång OCH strippning. Ouff! Kom hem vid ett efter en lyckad kväll. Sedan idag har jag sprungit runt med mamma i sollentuna centrum och i vällingby på jakt efter kläder till min brors studentmiddag som är på tisdag. Ingenting hittades så det blir Kista ikväll. Nu måste jag plugga... Kuligt. Vi hörs bästa!


1234

Just nu vill jag bara klippa av hela mitt hår, det är förjävla jobbigt. så fort jag har borstat ut det så blir det tovigt direkt. Varför?! Kan ha sköljt ur balsamet för dåligt i morse men vafan... Ska iväg till Kista med Ida och Lisa om tjugo minuter. Det ska dock bli kul! Älskar de brudarna. Tänkte sätta upp mitt hår i en tofs men det går ju fan inte. Mitt hår känns som i Dove-reklamen, ni vet? Usch usch usch. Vill bara träffa tjejerna nu så dem får mig på bättre humör.


Dreaming is believing

Åh vad jag är lättad över att jag hann klart i tid. Eller klart och klart men jag skickade in uppgiften 23:57. Jag hade kunnat skriva lite till och var faktiskt inne i ett flow kan man väl säga men ville inte riskera att få IG. Jag hoppas innerligt att jag kommer få G. Håller tummarna. I natt ska jag sova så himla gott, jag ska drömma underbara drömmar som tar mig någonstans där han finns. Den här han är okänd men jag hoppas att det är någon mysig snygging. Bara för en natt, snälla?

The klocka is ticking

Jag behöver inspiration men vet inte vart jag ska hitta det. Samma gäller motivation. Har legat på spikmattan i 20 minuter och det enda resultatet var smärta i ryggen när jag reste mig upp. Dessutom ringer folk på mobilen men jag orkar inte svara eftersom de ändå bara kommer fråga vad som händer ikväll. "Jag ska faktiskt bara vara hemma och plugga, hehe". Hur ska det här gå?

Världens snyggaste man


Adolf Nygren

Panik. Jag kommer inte hinna lämna in so:n i tid, har inte ens skrivit 3 A4. Jag får inga idéer, har ingen motivation överhuvudtaget. Fan. Ikväll kommer jag vara hemma, kuuuul. Jag som hade ställt in mig på att haffa galet ikväll! Får bli imorgon istället, om jag är klar med uppgiften då... Varför ska min so-lärare vara så jobbig? Fredrik Nygren, bara namnet liksom. Han ställer alltid för höga krav på sina elever. Ett klipp har lagts ut på youtube om det faktiskt, någon/några som har skrivit svensk text till en del från Inglorious bastards (?) där Hitler är med. Hitler ska då vara Fredrik Nygren, eller tvärtom. Min hjärna orkar inte. Jävla helvetes arbete, omöjligt att genomföra. För vissa. För mig.

It's friday, friday, gotta get down on friday

Skön dag i skolan, bara matte. Efter skolan åkte jag till min sjukgymnast och tränade hårt. På bussen hem sen träffade jag Luddisen, standard faktiskt. Nu ska jag försöka plugga så mycket jag bara kan så att jag blir klar med den där jävla so inlämningen. Testade nyss en ny färg på ögonskugga som jag hittade i mammas sminkskåp - en varm och mörk grön färg. Syns inte så bra i webcamen men färgen passade mina ögon rätt bra, hihi.


RSS 2.0