1838


I know everything will be alright

Plugg plugg plugg. Wähä. Träffade Ida och Lisa en snabbis efter skolan för att bestämma och fixa lite inför helgen. Alltid lika trevligt att träffa mina girlzz. Uppdatering blir det kanske senare, annars imorgon. Måste plugga resten av kvällen. Kvällen. Man luras av ljuset nu, men det är härligt att det är ljust länge nu! Well well, hörs laterrr mates. Slänger in en bra låt av Lifehouse.


Letting you go

Drog tidigare från skolan idag för att åka till Sophiahemmet för ett återbesök gällande mitt knä. Min trevliga läkare sa att knät såg oförskämt bra ut, det var väldigt skönt att höra! I väntrummet träffade jag finaste Fanny, som hade tid samtidigt som mig. Rätt coolt faktiskt. Efter läkarbesöket kollade jag och mamma runt lite i Fältöversten och efter det åkte vi vidare till Bromma blocks och kikade lite. Inget hittades tyvärr. Däremot såg jag en t-shirt där det stod "letting you go", rätt passande. Min bror har studentmiddag med sin klass på tisdag så jag måste hitta något snyggt att ha på mig tills dess! Nu måste jag försöka skriva lite mer på so:n, hörs latero. Förmodligen imorgon.


It's nice to feel needed

Just nu hatar jag so nästan lika mycket som jag hatar honom. Och det är mycket kan jag säga er. Efter skolan har jag druckit en cola, en kopp kaffe, ätit en banan och ett helt glas fullt med solroskärnor. Hittade inte så mycket gott här hemma. Mamma kom nyss hem så det blir nog middag om någon timme. Hennes mobil började ringa nere i hallen direkt när hon ställt ner matkassarna. Hon suckade och sa "it's nice to feel needed" på vägen ner för trapporna. Det har hon så rätt i. Min mor är underbar. Hennes ringsignal nedan.


Att en lapp kan betyda så


Ganska gulligt att jag skriver små lappar till mig själv

Conor Maynard


Tre pics från helgen




1836


Det som inte dödar mig gör mig starkare

Snön håller på att smälta bort nu, glad Sofia. Utvecklingssamtalet gick fenomenalt, jag och mammsen hade kul åt min mentor sen på hemvägen, han är ju för söt. Orkar inte göra någon lunch men hittade en semla i frusen som jag nu äter tillsammans med en kopp kaffe som bror var snäll och gjorde åt mig. Han sitter ute i solen och schteker med likadan musik. Ska också röra mig dit snart, lägga mig i soffan och läsa lite. Sen bär det av mot sjukgymnasten!

Winterland

Vad är det här för väder egentligen? Varför ligger det snö på marken igen? Jag som trodde att all snö var borta för resten av året, i princip. Men icke. Det är bara att hoppas att solen ligger på och gör så att snön smälter. Snart ska jag göra mig i ordning för att sticka iväg till skolan på utvecklingssamtal. Ska bli spännande med tanke på min stela mentor, haha.


Been there, done that

Gårkvällen var ganska lyckad, träffade nytt trevligt folk och dansade och så som vanligt. Simon gjorde hela kvällen, han lättade helt klart på stämningen. Någon gång ska vara den första. Som rubriken säger, been there, done that. Hemvägen var misslyckad, jag och Lisa fick halvspringa för att hinna med tuben från Alvik. På grund av all ombyggnad på gröna linjen nu så stämde självklart inte tiden vi hade kollat upp utan vi fick snällt sitta och vänta ett tag tills tuben kom. Det gjorde ju att vi missade bussen och var tvungna att gå hem. Kult. Nu ska jag göra mig i ordning och åka iväg till Fanny. Lägger nog in lite bilder från helgen sen.

Here we go again

Jag känner mig så jävla dum. Har något du sagt till mig ens varit sant? Alla ord om att allt skulle bli så bra och perfekt den här gången och bla bla. Det måste vara jävligt roligt att såra mig, om och om igen. Jag förstår mig inte på dig. Det hade räckt ifall du sa sanningen, ifall du för en gångs skull var ärlig mot mig. Jag har försökt så många gånger och verkligen försökt få det att funka och så slutar det på samma sätt varje gång. Precis såhär slutade det sist. Jag förstår inte hur du tänker. Du sa att du ångrar att du inte försökt tillräckligt, att du saknar mig. Självklart trodde jag på dig. Jag fick aldrig möjligheten att berätta hur mycket jag verkligen offrade för dig den här gången men jag offrade jävligt mycket ska du veta. Om inte du hade kommit där och förstört hade jag förmodligen haft en annan. En annan som var ärlig mot mig, som alltid skulle finnas för mig. En annan som skulle fylla hålen du gjort i mitt hjärta. Du har ju inte ens sagt något till mig, kommer du ens göra det? Fyfan för dig alltså. Hoppas du är glad nu, när du sårat mig för tredje gången gillt.

Haha dog lite

"Alla barnen hade söta husdjur utom Kristin, hon hade ett vårtsvin"


"Åh nej gumman, du är så himla mycket finare"

Kom bara att tänka på en sak nu när jag kollar runt lite på facebook. Och det är att jag hatar folk som gillar/kommenterar massa profilbilder utan att knappt känna personerna på bilderna, bara för att personerna ska gilla/kommentera tillbaka. Jag är själv en person som gillar många profilbilder och så men jag känner ju personerna vars profilbilder jag gillar! Och det är absolut INTE för att få tillbaka gillningar/kommentarer, eller hur jag ska säga. Att gilla/kommentera någons profilbild och sedan inte ens hälsa på den personen irl är fan sjukt. Sedan kan jag själv tycka att det känns taskigt när någon random gillar ens profilbild och då att jag inte gillar tillbaka. Att det ska vara en så stor grej liksom... Jag ska väl egentligen inte bry mig så mycket om vad andra gör osv osv men ville bara få ur mig det. Så dära, känns rätt bra.


Söt brud


Oh happy day

Sitter uppe i soffan nu efter en varm och skön dusch. Ledig idag, soft som fan. Har dock massa plugg som måste göras så det är vad som står på schemat nu. Ska luncha med finisen Alexandra senare och ikväll ska jag hitta på något kul med Ida och Lisa. Har blivit standard. Om någon som läser det här vet om någon fest ikväll så får den personen gärna kontakta mig! Taggad till 100 på lyckad fiesta. Galet fint väder btw. Idag följer nog kameran med mig vart jag än går.

0933

Snart kommer Jullan, vi ska då skypea med Daniella och Alexandra eftersom vi fyra gör ett grupparbete i engelskan. Vi har fått tillåtelse att vara hemma hela förmiddagen ifall vi jobbar med det. Soft.

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv

Jag är trött på folk som bara klagar på allting och verkar hata livet. Folk som säger att de inte orkar med någonting, bara vill skita i allt. Visst, jag förstår att man kan ha det lite jobbigt ibland men det blir ju fan inte bättre för att man tänker på det sättet. Jag vet själv att jag kan säga att jag inte orkar med plugget, men det tycker jag är en helt annan sak. Fast självklart kan jag ju själv tänka på att inget blir bättre när jag säger så. Folk som har en negativ inställning till allt är verkligen inte roliga att umgås med. Att bara höra massa klagomål och allt som är negativt istället för att prata om andra saker, som t ex vädret. Lugn, driver. Men alltså det är bara så himla tråkigt att höra sånt. När man själv säger att man inte orkar med och/eller hatar vissa saker så intalar man sig själv det, vilket gör att man får en tråkig inställning. Känner att jag har lite svårt att uttrycka mig i ord men jag tror att ni förstår vad jag menar i alla fall. Tänkte bara att ni som känner er träffade kan tänka på det. Tack för mig. Nu ska jag ut i solen igen.


Allting har förändrats men du finns kvar

Kom nyss hem från Kista, var där en sväng med mammsen. Jag är dålig på att uppdatera och hålla det jag säger om att jag ska skriva inlägg senare. Nu ska jag sätta mig i uterummet med en kopp kaffe, en av mammas hembakade semlor och solbrillz. Jag skriver sen, det lovar jag.


Jag ser det snöar

Kom hem för ungefär en halvtimme sen efter att ha lunchat med Ida i stan. Alltid lika mycket att snacka om! Så opersonligt att skriva på bloggen, men Ida - jag älskar dig. När jag kollade väderappen i måndags stod det att det skulle snöa idag men jag trodde inte riktigt på det. Fan, jag orkar inte med mer snö! Dö snö, dö. Dö för matteprovet jag gjorde idag också, antingen gick det hyfsat eller åt helvete. Jag hann inte skriva vad jag tänkte skriva igår i bloggen men skriver det nog senare idag. Nu ska jag gosa mig ner soffan och kolla på någon gosig film. Ska nog baka något gott först. På tal om gosigt, såhär låg man och gosade i skolan idag:


Oh chariot


Tyck synd om mig nu

Jag hatar matte just nu. Alltså verkligen hatar. Har matteprov imorgon på funktioner och algebra och jag är inte ens klar med grundkursen. Hur ska det här gå? Fick mvg på senaste matteprovet i alla fall så det är bara hoppas att jag behåller mitt betyg i matte, vilket är mvg just nu. Nu resten av kvällen blir det matteplugg. Ska göra mitt bästa för att fokusera och lära mig något. Har en liten sak jag skulle vilja skriva om, vilket jag förhoppningsvis gör ikväll. 


Jag vill ha dig som jag hade dig förut

God afton kära bloggen. Dagen började med ett nationellt prov i kemi, som gick åt helvete. Sist jag hade kemi var i sjuan och inget därifrån verkar ha fastnat... Well, well. Efter skolan gick jag hem och nu ligger jag här i min säng igen, bloggar i mobilen vilken är anledningen till att inga bilder kommer upp. Njuter av livet... Igår efter skolan drog jag hem till mormor och morfar och myste hos dem hela dagen och kom hem vid halv nio. Jag älskar mormor och morfar, de hör mig glad och har alltid intressanta saker att prata om. Dessutom är de ganska söta. Ett stort plus är deras lilla hund, som är min pojkvän. For real alltså. Den lille skiten. Nu ska jag släcka lamporna och sova, vaknar förhoppningsvis någon gång i morgon. Vore ganska tragiskt annars. Nu spårar jag, god natt!

Man kan ju alltid undra

"Ibland undrar jag om det är möjligt att påbörja ett nytt förhållande utan att såra någon annan. Jag undrar om det ens är möjligt att vara lycklig utan att det sker på någon annans bekostnad."


Ibland bara måste man

Slängde in ett sånt där fint inlägg i skolan idag eftersom Alexandra och Daniella ville det. Så snäll jag är. Nu ska jag väl försöka rycka upp mig när det gäller bloggandet. Får se hur mycket jag orkar bara. Jag orkade inte skriva i slutet av lovet dels för att jag inte hade tid och dels för att jag inte hade något intresssant att skriva. Det är det sistnämnda som är grejen med mitt bloggande, jag känner ofta att jag inte har något viktigt eller intressant att skriva och då skiter jag helt enkelt i det. Men nu ska jag verkligen göra mitt bästa, promise.

Idag efter skolan åkte jag till Vällingby med kusinen och fikade och snackade om lite allt möjligt. Robin och Alex bidrog till en liten stel stund på pallas också när de gjorde intrång. Nu har jag läst klart i svenskaboken tills imorgon. Grym bok måste jag säga. Kommer nog bli en del citat i bloggen. Ibland bara måste man, heter boken.

1142

Tjenare mannen

Långa nätter

Äntligen hemma efter en rätt jobbig dag. Dagen började med att jag försov mig så att jag kom lite sent till pappas jobb. Jobbade sedan till lite efter fyra och åkte då direkt till min sjukgymnast och tränade där i en timme. Har nu precis ätit en supergod middag. Ikväll ska jag bara vara hemma, vilket jag inte varit på några dagar, och vila så att jag orkar hitta på något imorgon. Ska nämligen jobba imorgon också ett tag. Får bli ett sånt här tråkigt "dagen"-inlägg. Slänger in en låt som lyssnas mycket på pappas jobb. Det var så fint idag när jag satt på pappas fina kontor och tittade ner mot Norra bantorget där solen sken och lyssnade på den låten. Älskar den.


Jag har tappat smaken i mina lökar

Gårdagskvällen var hur mysig som helst när tjejerna kom. Vi gjorde marängswiss och hade det allmänt mysigt med spotify, tv, skype och prat. Vi flummade på tills fem då vi somnade. Låg med Ida i min säng och hon tog upp all plats plus hela täcket. Men det var mysigt, haha. Vaknade av att hon smekte mitt ansikte i sömnen, gulligt. Jag och Lisa lekte lite med Idas morgonhumör imorse och när vi fått upp henne gjorde vi våfflor. Mums. Härligt väder resulterade i en härlig promenad och en härlig tur till byn. Nu på kvällen har jag varit på ikea med fina mamma och pappa och köpt lite allmänt skoj. Dessutom ringde Fanny när jag var där och gud vad det var skönt att höra hennes röst! Saknar den bruden! På ikea fikade jag för den tredje gången idag, hehe. Kaffet var aningen blaskigt enligt min smak och jag frågade mina péron om de höll med mig eller om jag tappat smaken i mina lökar. Roligt, roligt. Snart ska jag göra mig i ordning för att dra till Idus för ännu en myskväll. Jag älskar att mysa, så mysigt!


Rätt just nu

I’d catch a grenade for ya, throw my hand on a blade for ya, I’d jump in front of a train for ya, you know I'd do anything for ya. I would go through all this pain, take a bullet straight through my brain, yes I would die for ya baby. Would you do the same?

Every day i'm shuffelin'

Nu har jag precis städat hela mitt rum så att det blev supermysigt med massa ljus och så. Datorn är inkopplad i tvn och det dunkas spotify. Ikväll kommer bästa brudarna och sover här, ska bli mys! Nu på dagen ska jag försöka plugga lite matte och göra lite på bildanalysen. Det är min plan i alla fall, får se hur det blir med det. Pratade nyligen lite med Fanny, och det var härligt att höra att hon har det bra. Vi kom på att vi ska vibera (ringa via viber) senare eftersom det är gratis, wihuu! Talk to ya later yo

RSS 2.0